Про результати участі у Міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій I-FEST

З 22 по 28 березня 2024 року в Тунісі в очному режимі проходив Міжнародний фестиваль «I-FEST». Це міжнародні змагання з інженерії, науки та технологій, які щороку збирають молодих дослідників і розробників з усього світу.
Свої проєкти учасники презентують у секціях фізики, екології, суспільних наук, комп’ютерних наук, математики, інженерії, біології, підприємництва та бізнесу. Підсумкові оцінки складаються з балів, які виставляють журі, публічного голосування глядачів та відвідувачів виставки.
Цьогоріч до заходу долучились 300 учасників з близько 40 країн світу, серед них – і вихованці Малої академії наук з різних областей України, які презентували проєкти у 8 категоріях конкурсу та здобули 21 нагороду.
Вдало виступили і представники Харківщини – вихованці Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради»: Бронзову медаль виборола Марія Пчолкіна, вихованка гуртка «Технологічні процеси та перспективні технології» (керівник – Козуб П.А.), учениця 10 класу Комунального закладу «Харківський ліцей № 173 Харківської міської ради», а Максим Колесников, вихованець гуртка «Конструювання електронних приладів» (керівник – Лавров В.Д.), учень 11 класу Комунального закладу «Харківський ліцей № 150 Харківської міської ради», відзначений Почесною нагородою Міжнародного фестивалю інженерії, науки та технологій «I-FEST».
Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників!